Thursday, March 26, 2009

A Day in Nişantaşı


Today, I spent most of my day in Nişantaşı. A fabulous day it was. Here is what I wore. Tweed jacket, navy top and transparent ivy t-shirt underneath. As my accessories, I had a hand made, diamond pin, Filippo Catarzi hat, and my favorite clutch. My photographer is Yağmur ;)

***
Bugün zamanımın çoğunu Nişantaşı'nda geçirdim. Harika bir gündü benim için. Ve ne giyindim bakalım. Tüvit ceket, askılı mavi bluz, altına transparan tişört. Aksesuar olarak ise el işçiliği elmas iğne, Filippo Catarzi şapka ve en sevdiğim el çantam. Bu arada fotoğrafçım Yağmur'du ;)

Arden B. Jacket
Dex transparent t-shirt
Urban Outfitters top
Filippo Catarzi hat/şapka

NEO46


I went to Ayşe Deniz Yeğin's Art&Design office Neo46. Like she says, if you want to find unique art and design pieces, you have to stop by. You have probably already seen some of them at Istanbul Modern, Santralistanbul, Rahmi M. Koç, and Pera Museum stores. I had a great brainstorming session on business development with Ayşe Deniz. She is a very talented artist and as a business woman very good at thinking about new projects.

***
Ayşe Deniz Yeğin'in sanat ve tasarım ofisi Neo46'ya gittim. Onun da dediği gibi, eğer benzersiz sanat ve tasarım parçaları bulmak isterseniz mutlaka Nişantaş'ındaki bu güzel atölyeye uğramalısınız. Bazılarını İstanbul Modern, Santralistanbul, Rahmi M. Koç ve Pera Müze mağazalarında görmüş olabilirsiniz. Ayşe Deniz ile iş geliştirme üzerine verimli bir beyin fırtınası yaptık. Çok yetenekli bir sanatçı ve yeni projeler üretmekte pratik zekası harika çalışan bir iş kadını.

www.neo46.com
Prof. Dr Orhan Ersek Sok. 29/2 Nişantaşı

And, there I met Ayşe Deniz' school friend, Müge Alkan, creator and designer of Fizz by Park Bravo. I have been fond of Fizz' design :) She launched her own brand Fringe recently, and I luckily got to take some photos of her fabulous bags. Love the laptop bag most.

***
Orada Ayşe Deniz'in okul arkadaşı, Fizz by Park Bravo'nun yaratıcı ve tasarımcısı Müge Alkan ile tanıştım. Keşfettiğim günden beri Fizz tasarımlarını çok seviyorum. Kendi markası Fringe'i yaratmış yakın zamanda. Çok şanslıyım ki bu markanın harika çantalarının fotoğraflarını çekebildim. Laptop çantasına bayıldım.


Müge Alkan
Mustafa Mashar Bey Cad. Burç Apt. No:39 D:20 34726
Selamiçeşme, Kadıköy


You can find both of those gifted women at GalataModa Akaretler at the end of April.
I will continue writing my Nişantaşı visit in next posts.

***
Bu yetenekli kadınları Nisan sonunda GalataModa Akaretler'de bulabilirsiniz.
Nişantaşı'ndaki günümü anlatmaya diğer yazılarımda devam edeceğim.

1 comment: