Thursday, March 5, 2009

Stylish in Dentistry


Buket, my sister, and her former roommate Nevra opened a dental polyclinic in Gebze last week. They did a perfect job with handling everything, founding a company, renovating the apartment, advertising, etc. I believe these young, talented, ambitious, restless women will be a great hit in dentistry. Congratulations to both!

And it seems like her aunt is Yagmur's role model already. Don't you think so?

I wanted to use this unusual place for some photo shooting. This skirt with shoulder straps is soo comfy and different as in all Derishow designs. The high waist, butterflies on the left strap, pleats in front and the asymmetric pocket on the back.. And I like my boots with this hemline.

The leather jacket is my dad's gift. We headed to the store to shop for my mom, ended up getting three jackets, one for mom, one for me and one for my sister :)

***
Canım kardeşim Buket ve daha önceden ev arkadaşlığı yaptığı arkadaşı Nevra geçtiğimiz hafta Gebze'de ağız ve diş sağlığı polikliniği açtılar. Bu polikliniğin açılışında harika bir iş çıkardılar. Şirketi açmak, daireyi baştan yaptırmak, reklam yapmak, vs. Tüm kalbimle bu iki yetenekli, hırslı, kıpır kıpır insanın diş hekimliğinde çok iyi yer edineceklerine inanıyorum. İkisine de yeniden çok tebrikler!

Yağmur şimdiden teyzesini rol model olarak seçmiş bile, öyle değil mi?

Tabi bu güzel kliniği bulmuşken, fotoğraf çekmeden duramadım ;) Bu askılı etek çok rahat ve her Derishow dizaynı gibi değişik. Yüksek beli, sol askısındaki kelebekleri, öndeki pliler ve asimetrik arka cep.. Ve botlarımı bu etek boyu ile çok beğeniyorum.

Deri ceket babacığımın hediyesi. Annem için girmiştik mağazaya, üç ceket alıp çıktık, biri anneme, biri bana, diğeri de kardeşime :)

Derishow skirt with straps
Derimod Jacket
Koton v-neck top
Nine West Lace-Up Boots

Diş Ehli Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Gebze

4 comments:

  1. Tesekkur ederiz canım aplam:)

    ReplyDelete
  2. pelon bu sitede benim tarzım için ayrı bir bölüm ayırmalısın, çekimleri istediğin zaman yapabiliriz:)

    ReplyDelete
  3. Always appreciate your dental vids. Glad to see you are the premier dentist.
    Thanks,




    Dentist Los Angeles

    ReplyDelete