Thursday, February 26, 2009

The Painting - Balmain or Boleyn Girl?


My beautiful, very talented, dearest friend Riiacığım said she painted this one thinking about me as an inspiration. Hence, this is very precious for me. I love it at first glance.The motion all around the chaotic hair and the dress defines me in an artistic way ;)

Today, I composed two options to dress her up. I, of course, would choose the first one but I feel she has some romantic, ethereal side as well as her anarchist look. That's why I also want to imagine her as a Boleyn girl in the sixteenth century. And the Balmain girl represents the rebellious soul.

That jacket and the boots are to die for... Polyvore is a great site to create your own look. It is fun to play with it.

***
Benim çok güzel, yetenekli ve özel arkadaşım Riiacığım bu resmi beni düşünerek yaptığını söylemişti. Benim için çok önemli bir parça. İlk gördüğümde bayılmıştım zaten benimle ilgili olan kısmını söylemeden önce. Kızın özellikle karışık saçlarındaki ve kıyafetindeki hareket beni artistik bir şekilde anlatıyor ;)

Bugün onu giyindirmek için iki ayrı kompozisyon oluşturdum. Tabiki ilki benim tercihimdir fakat anarşist görünüşünün yanında onda hissettiğim romantik ve ruhani taraf, onu aynı zamanda 16. yüzyılda bir Boleyn kızı gibi hayal ettirtti bana. Balmain kızı ise isyankar ruhunu simgeliyor.

Ceket ve bağcıklı botlar harika, muhteşem... Polyvore kendinize göre görünüş yaratmak için çok güzel ve eğlenceli bir site.


The Balmain Girl / Balmain Kızı

Balmain GirlBalmain Military Jacket
Balmain Pants
Ann Demeluemeester Lace-up Boots
Roberto Cavalli Large Stone Ring
La Garçonne - Something Mystical Wolf Tee


The Boleyn Girl / Boleyn Kızı

boleyn girl
John Galliano Dress
Miu Miu Pumps

2 comments:

  1. Christophe Decarnin bu yeşil elbiseyi tasarlarken nereden ilham almış biliyorum artık :-)
    - Fashionista

    ReplyDelete
  2. benim ilham kaynagimdan da bu kadar guzel yorum gelir iste ;)

    ReplyDelete