Tuesday, November 22, 2011

Jingle Jazz

Twist mermaid skirt/denizkızı etek, Yasemin Ozeri sheer tights/tül çorap
It is pouring outside, and here I am with sequins, sheer tights and fancy accessories on a Sunday afternoon :) It is the holiday season, and I, too, need to get into mood, no? Really it is not even Thanksgiving, yet everywhere is in fancy lights, decorations, holiday music completes the spirit. Let's party then!!! Who cares it is raining and windy??

***

Dışarıda sağanak ve bir pazar günü, ben pullar, payetler, tül çorap, süslü püslü aksesuarlarla :) Bayram zamanı ve ben de bayram gibi hissetmeliyim değil mi? Gerçekten henüz Şükran Günü bile geçmemişken heryer ışıklar içinde, süslemeler harika, müzikler bayram ruhunu tamamlıyor. O zaman haydi partiiiii!! Kim takar yağmuru çamuru??

Calvin Klein sweater/kazak, Armani Exchange silver belt used as a choker/gümüş kemer tasma kolye şeklinde,
wrist/bilekte: Damla necklace/kolye and antique silver cuff/antika gümüş hasır bilezik

Mine and theirs do not look very much alike, but I tried :) I should have done the back part more upward. This is, as most of you know, from Valentino Spring 2012 show. Even though it looks effortless, to do your own hair requires dexterity.

***
Benimki ve onlarınki çok benzemiyor ama denedim :) Arka kısmını daha yukarıdan örmeliydim. Çoğunuzun bildiği gibi bu örgüler Valentino 2012 Bahar defilesinden. Çok basitmiş gibi görünmesine rağmen kendi saçına yapmak gerçekten beceri gerektiriyor.


13 comments:

  1. Love the color combination! Cok güzel!(two of the few words I know in turkish)Your hair looks great too!

    ReplyDelete
  2. çok delisin :) saçlar cidden olmuş, yağmur yardım etti mi yapmana? Eee nerelere gittin bu outfitle :) laf attılar mı? Eteği de çok beğendim... I'm in ♥ with sequins lately, as you know ;)

    ReplyDelete
  3. Thanks Este! You have a beautiful collection! Keep up the good work, with Turkish as well ;)

    ReplyDelete
  4. Ozlemim, deli dolu olmadan bugunlerde survive etmem zor :P Ben bu coraplari Barselona'da bile giyindigimde nasil bakmislardi, yuh demistim siz bile kaldiramiyosunuz ha :D:D:D

    ReplyDelete
  5. hepimiz birazcık deli değil miyiz :P MTye sor kesinlikle onaylar :D
    saçı nasıl yapabildin hala anlamadım cidden becermişsin ama tek başına yapılası değil... çoraplar çok güzel galata modadan beri begeniyorum ;)ama benimki boyle durmuyor :( opuyorum seni...

    ReplyDelete
  6. sacimi aslinda kolay yaptim ama dedigim gibi onlara cok benzememis. resmi onume alip yapsaydim arka tarafi daha yukarida olurdu yanlar o kadar kabarmazdi. Yagmus'ta deneyecegim, onunkini guzel yaparim kesin. paylasirim :) bu arada coraplarin sende daha guzel durduguna da eminim. Giyinmedin degil mi hic?

    ReplyDelete
  7. Bayıldım bayıldım bloguna! :) Enerjin SF'dan taaa buraya kadar geldi, add to my faves already! :*

    http://chicthem.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Cok tesekkurler Cigdem. Ben de senin blogundan haberim oldugu icin mutlu oldum :) Bu arada LA'deyim ben aslinda ;) Gerci ne farkeder ha LA ha SF :D

    ReplyDelete
  9. :) valla enerjin o kadar dogal ve pozitif ki seni tanıyormusum gibi geldi!:) ben de bu yaz LA ve SF'ya geldim keske onceden haberim olmus olsaydı blogundan mutlaka gorusmek isterdim :)

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. insallah bi dahaki sefere diyelim:)
    hangi yorumunu silmişler bu arada kacırdım ben..

    ReplyDelete
  12. Su kirmizi kirmizi giyindikleri postta benim de boyle bir kombinim var diye link koymustum. Sanirim sen de oradan bulmustun beni oyle degil mi? Neyse gecti artik, konusmaya bile degmez :)

    ReplyDelete
  13. nerden tıkladıgımı hatırlamıyorum bi yerden zıpladım ama.. :)
    whatever.. ben seni de takipteyim artık, cook optum! :)

    ReplyDelete