Wednesday, April 8, 2009

NR39 - Turkish Brand


Today, I went to my favorite place, Nişantaşı :) This time I spent some time at NR39. Real leather, handmade, unique marvelous shoes. İpek Yılmaz is the founder and the talented designer of this amazing brand. She has two stores; one in Nişantaşı, and the other on Bağdat Street. I also learned that a Stuttgart based boutique carry this brand as well. And again, remember my cut out boots? They are NR39 ;)

***
Bugün yine en sevdiğim yere, Nişantaşı'na gittim :) Bu sefer NR39'da uzun zaman geçirdim. Gerçek deri, el yapımı ve eşsiz olağanüstü ayakkabılar. İpek Yılmaz markanın yaratıcısı ve tasarımcısı. İki mağazası var; biri Nişantaşı, diğeri Bağdat Caddesinde. Bugün Ştutgart'ta bir butiğin de NR39 markasını sattığını öğrendim. Ve yine sandalet tipindeki botlarımı hatırladınız mı? Onlar da NR39 ;)

Those I tried on are my favorites.

***Yukarıda denediklerimi çok beğendim.


7 comments:

  1. Zaafımı biliyorsun... Baştan çıkardın resmen :-P

    ReplyDelete
  2. ben de bastan cıktım valla hepsı bırbırınden guzel abla fıyatlarıyla ılgılı de bılgı verır mısın:)buki

    ReplyDelete
  3. tam olarak nersinde nişantaşının :)

    ReplyDelete
  4. Süleyman Nazif üzerinde. Rumeli caddesinden de girilebilir. Ya da Topshop'ın karşı caddesinden girerseniz de daha hızlı erişilebilir.

    Fiyatlar 120-200 TL arasında değişiyor.

    ReplyDelete
  5. BIR TURK TASARIMCISINA VE TURK MARKASINA VERMIS OLDUGNUZ DEGERDEN HERKEZE YUREKTEN TESSEKKUR EDIYORUM..NE MUTLU ....TESSEKKURLER NR39 TANITANLARA ,,TESSEKKURLER ZAMAN HARCAYIP BLOG NA YAZANLARA ,,TESSEKKURLER NR39 GIYENLERE...saygilarimla..(numara39)

    ReplyDelete
  6. Numara39, bloguma yorum yazdiginiz icin nasil mutlu oldum anlatamam. Inanin bir Turk markasinin bu denli fark yaratmasini gururla takip edip herkese duyurmaya calisiyorum. Ellerinize, emeklerinize saglik, tesekkurler..

    ReplyDelete
  7. şekerci dükkanı:)) pembe fırfırlılara talibim:)

    ReplyDelete