Wednesday, January 25, 2012

INSTAGRAM

 Derishow shorts/şort
Beymen Club cardigan/hırka
Scarf woven by my sister/kardeşimin dokuduğu atkı

As most of you can tell, I've been playing a lot with instagram for months now :) It is so much fun, but I find myself taking photos and checking other cool people's photos very often. And that, close relationship with the phone, I dislike. As if the phone glued to my hand :( Worse than that I had been warning Bulut, my husband, to put the phone away, at least at the table. Until Instagram was here! My poor kids..

Btw, above photo, Pelin at Mulholland drive looking over San Fernando valley. Check out the photos here, and if you'd like, follow me at @thirstyraindrop ;)

***

Bu zamana kadar anlamış olmalısınız, aylardır instagram ile oynayıp duruyorum :) Çok eğlenceli ama sıkça fotoğraf çeker ve diğerlerini takip eder oldum. Ve telefon ile bu kadar yakın ilişkiyi sevmiyorum. Elime yapışmışçasına :( Daha da kötüsü, uzun zamandır Bulut'a kızıp duruyorum, en azından masada bırak şu telefonu diye. Ta ki instagram ortaya çıkana kadar! Zavallı çocuklarım..

Bu arada, yukarıdaki foto, Atatürk Kocatepe'de, yok bu Pelin Mulholland drive'da San Fernando vadisine bakarken. Fotoğraflara buradan bakabilirsiniz ve isterseniz @thirstyraindrop'tan takip edebilirsiniz ;)

1 comment: