Wednesday, November 16, 2011

Vintage Escada


Hey, look what I found in my grand grandma's attic :P Just kidding, from Wasteland. My mom was like "hey that is a grandma jacket!" and continued "but everything looks good on you" :D:D I know mom, you don't want me to feel bad, but have I ever felt so??? :D This is very-well kept Escada. I have another humongous men's jacket from Zara and I love them both. Especially at chilly fall nights over my thin layers.

***

Büyük babaannemin sandığından ne çıktı bakın :P Şaka şaka, Wasteland! Annem görünce kardeşimin geçende bahsettiğim tepkisine benzer şekilde "aaa bu babaanne ceketi" dedi :) sonra da "ama herşey yakışıyor sana" :D:D Kötü hissetmeyeyim diye söylüyorsun ama annem, ben hiç bu konuda kötü hissettim mi ki??? :D Hem bu çok iyi korunmuş bir Escada. Bir tane daha koccaman bir adama olacak ceketim var Zara'dan, ikisini de çok seviyorum. Özellikle serin sonbahar akşamlarında ince katların üzerine..



2 comments:

  1. Eveeet zara ceketini de cok begeniyorum, o aksam caddede bulustugumuzda da giymistin degil mi? Bu da cok guzelmis... Su wasteland'e de birlikte gidemedik ya :( vintage almak istiyorum ama tek basina yapamiyorum , seninle gitsek kesin alirim.... Opuyorum....

    ReplyDelete
  2. geldiniz miiiiii?? ozledim seni. haydi simdi postlar, fotolar..

    ReplyDelete