Wednesday, November 30, 2011

Faux Fur

H&M faux fur/kürk yaka, Nili Lotan jacket/ceket, Ralph Lauren sunglasses/güneş gözlüğü, H&M metallic envelope clutch/metalik zarf çanta

Furs are not my cup of tea, but if you remember my post here and after seeing Fashionista's beautiful pictures, I, too, decided to go with one :) Worn by my beloved tailed jacket. Before the ferry, on the way, and in Sausalito..

***

Kürkler çok bana göre değil ama eğer bu yazımı ve Fashionista'nın güzel fotoğraflarını hatırlıyorsanız, ben de bir tane alayım dedim :) Sevgili kuyruklu ceketim ile kullandım. Feribottan önce, yolda ve Sausalito'da..


4 comments:

  1. çok yakışmış bence:)ceketle olan uyumu ise müthiş zaten bu ceketin hastasıyım:) Kürkler bana göre de değil hatta hiç haz etmezdim ama insan giyinmem dediğini giyinir oluyor:)Tabi gerçeklerine kesinlikle karşıyım:(

    ReplyDelete
  2. tesekkurler fistikim :) sana da cok yakismisti fotograflarinda.

    ReplyDelete
  3. bende geçen gün yazıcaktım sana Pelin abla hani kürkler nerde diye bence de süper olmuş:) bende hırkama monte ettirttim bir tane ee ama imitasyon diyip hem içim rahatlıyo hem de geri kalmamış oluyorum :)))) Neval.

    ReplyDelete
  4. Tesekkurler Nevalcim, sana da cok yakismistir eminim. Gule gule kullan ;)

    ReplyDelete