Thursday, July 2, 2009

Yummmmmyyyy..

Since almost everybody knows what Spanish food is like, I am not going to go into details and will be talking about two amazing food place in Barcelona. One is the famous market La Boqueria and the other one is amazing seafood restaurant Cal Pep.

***
Çoğunluğumuz İspanyol yemeklerinin nasıl olduğunu bildiğinden detaya inmeden en iyi iki yerden bahsedeceğim. Biri herkesçe bilinen pazar La Boqueria, diğeri ise deniz ürünleri restoranı Cal Pep.

Cal Pep
www.calpep.com
Plaça de les olles, 8
08003 Barcelona


This was the best calamari we have ever had. And the breads with tomato paste. Turkish recipe suddenly took our attention on the table mat ;)

***
Hayatımızda yediğimiz en iyi kalamardı. Domates soslu ekmekler.. Servis kağıdı üzerindeki türkçe tarif hemen dikkatimizi çekti ;)

Monkfish/Fener balığı

Squids with chick peas/Nohutlu minik mürekkepbalıkları

La Boqueria
Plaça de la Boqueria,
08001 - Barcelona
my god those figs!! bu incirler beni öldürdü!!

3 comments:

  1. sevgili Pelin, ben pukkaliving.com2un editörü ılgın. bugünkü pukka'yı gördüysen ve yanıtlarsan sevinirim: http://www.pukkaliving.com/tr/article/ciddiyet-nereye-kadar-615/
    1-2 ağustos'ta da santralistanbul'daki sun.day.sky'a gelirsen belki tanışırız. wondreous world of wonderrland de bloggerlarımızdan ve orada olacak:=)
    sevgiler,
    ılgın yorulmaz
    pukkaliving.com editor

    ReplyDelete
  2. AAgghh içim cız etti, bu sene gidemedik Barcelona'ya ben gittiğimde geçen sene CalPep çok doluydu, sıra beklemeyi göze alamamıştık ama sonra erkek arkadaşım gitti tekrar Barcelona'ya, dediğine göre içeri erken girme formülünü bulmuş, bir daha ki sefere ben de deneyebilecim umarım artık :)) LaBouqeria'ya diyecek bir şeyim yok, çok sevdiğim bir yer :)

    ReplyDelete
  3. Blogun çok eğlenceli, yazmaya devam etmelisin :D

    ReplyDelete