Sunday, December 4, 2011

Baking on Sunday


Today is a laaazzzyyyy day! Had a very late breakfast. Decided to bake Turkish Blacksea style pide. Oh, I wish I was at Çakırtepe, Ünye, eating the most delicious pide of all. That's my dad's place :) You should definitely go and try if you are around.

After our big breakfast, as if we didn't have enough, I was so eager to decorate a pumpkin pie. Had a little time to do that, though. This is more like pumpkin cheesecake.

***

Bugün evde tembellik yaptığımız birgün! Çok geç bir kahvaltı. Karadeniz pidesi yapmaya karar verdim. Ah ah Ünye'de Çakırtepe'de olmak ve dünyanın en iyi pidesini yemek vardı ya! Babacığımın yeri :) Eğer yolunuz düşerse mutlaka gidip tatmalısınız.

Kocaman kahvaltımızdan sonra, yetmiyormuş gibi, bir de balkabağı turtası süsleyeceğim diye tutturdum :) Kısa bir vaktim vardı aslında süsleme için. Tarif balkabağı-peynir kekine (cheesecake) benziyor.


2 comments:

  1. I have tried turkish pide and it tastes realy really good!

    ReplyDelete
  2. Afiyet olsun Este! Which city do you live in Germany? You must have plenty of Turkish restaurants around, right?

    ReplyDelete