Monday, July 23, 2012

WHITE PENCIL SKIRT


Enjoying the wonderful summer in Ünye. Here are some fun moments on the way to yummdelicious food.. I hope you, too, are having a beautiful time out there.

This skirt, from Yargici, is 13 years old. Bought it right after my college graduation before diving into corporate life. And the shirt, from Mavi, is donated by my brother :) Michael Kors sandals. Chloe sunglasses, David Yurman bracelet, both belong to mom :(, I am a lucky daughter, am I not? ;)

***

Harika bir yaz yaşıyoruz Ünye'de. Enfes yemeklere doğru giderken yolda birkaç eğlenceli dakika.. Umarım siz de neredeyseniz, iyi vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu etek, Yargıcı, tam 13 yaşında. Üniversite'den mezun olduğum yıl iş hayatına atılmadan almıştım. Ve gömlek, Mavi, erkek kardeşim bana bağışladı :) Michael Kors sandaletler. Chloe gözlük ve David Yurman bileklik, ikisi de annemin :( ama şanslıyım değil mi? ;)


7 comments:

  1. Bu tonlar sana cok yakısıo:)
    Benim de yırtmacsız hali var aynı etekten Mango'dan aldıgım ve yine Mango'dan aldıgım bu gomlegin renginin aynısı :) Seninle zevklerimiz uyuyor epey, aynı kombini ben de yapmıstım gecen yaz.
    Bu arada Ordu'lu musun sen? Cok mutlu oldum heheh, ben de Bulancak'lıyımm:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oy Bulancak Bulancak ;) Geliyor musun arada buralara?

      Delete
    2. Yılda en kotu ihtimal bir kere gelmeye calısıyorum, cok seviyorum ben oraları:)
      Eger hala oralardaysan Rize'de Ayder Yaylasına git derim, merkezden 3 saat uzaklıkta ama değer mutlaka

      Delete
    3. Gel birlikte gidelim! Bilmez miyim, gitmedigim yayla kalmamistir sanirim buralarda ;)

      Delete
    4. Aa ne güzel bak daha sevindim şimdi, keske calısmıyo olsaydım cok isterdim gercekten. Ben Agustos'ta tatile cıkıyorum Giresun'a gelicem inşallah oyle bi niyetim var. Olur da Ayder'e gidersen mutlaka Bukla'da kalın ya da asagida Camlihemsin'de su guzel yerde bi cay icin kuymak yiyin:) http://www.moyyminiotel.com/

      Delete
  2. Blogunu yeni keşfettim Pelin, heyecanla okuyorum. Gömleğe bayıldım.
    Sevgiler,
    Sena

    ReplyDelete