Wednesday, May 23, 2012

PUT A BIB ON IT


Hey, let's put a bib on it. This hashtag belongs to Dannijo. Isn't this tribal colorful choker beautiful? That's a mother's day gift from my mom :)

Now, you don't have to go that far, but I want you to check Frida's self portrait, two posts before. Please tell me you found some similarities. The necklace, maybe the wilderness? Tell me it is the eyebrows. Well, you can even list the mustache :P Give me some credit, pleaseeeeeeeeeee!

Joking aside, do we really need to bear a resemblance to the others?

I'd love to be as eclectic as her, though. I hope my kids will learn from me that it is okay to go against the grain as long as they are spreading the light and being true to themselves.

***

Haydi yakalık takalım. #putabibonit hashtag'i Dannijo'ya ait. Etnik, rengarenk gerdanlık çok güzel değil mi? Anneciğimden anneler günü hediyesi :)

Peki şimdi çok uzağa gitmenize gerek yok, sadece iki yazı altta Frida'nın portresini inceleyebilir misiniz? Lütfen bakın ve aramızda minik miniminnacık da olsa benzerlik bulun. Kolye, belki de tabiat? Kaşlar olduğunu söyleyin. Hatta bıyık bile diyebilirsiniz :P Haydi bulun lütfeeeeeeeeeeeen!

Şaka bir yana, başkalarına benzemek, mutlaka benzerlik bulmak zorunda mıyız?

Yine de Frida gibi eklektik olabilmeyi çok isterim. Umarım çocuklarıma, özellikle kendilerine dürüst oldukları ve çevrelerini aydınlattıkları sürece, kabullenilenin aksine gitmelerinin yanlış olmadığını öğretebilirim.







1 comment:

  1. Kolye çok güzel... Benzerlik, esinlenme, ilham ne dersin bilmem ama resim ilk gorduğumde Frida'yı anımsattı :P Filmini de izlemiştin değil mi?
    ilham vermek, ilham almak güzel bence yeterki taklit olmasın (bkz. ManRepeller :P )

    ReplyDelete