Monday, March 12, 2012

LAYERS and COLORS

BCBGMaxAzria lace up sandals/bağcıklı ayakkabılar
Sparkle and Fade satin dress/saten elbise

Looooove my Alaïa-esque sandals. Found them at Neiman Marcus on sale (really really good deal). The saleswoman suggested me to buy and keep them. "Even if you need to sit all the time, you should never return" :)))) 

OK, I don't feel comfortable in that kind of outfit. Too lady-like, don't you think? Love layering a la ManRepeller. Let's add a little twist. Shall we?

***

Alaïa vari ayakkabıları görünce vuruldum. Neiman Marcus indirimde buldum, hem de çok çok iyi bir fiyata. Satış elemanı "sadece oturmak zorunda kalsan bile almalısın ve ne olursa olsun geri getirmemelisin" dedi :))))

Mesele şu ki ben yukarıdaki kıyafetle rahat edemiyorum. Çok feminen, öyle değil mi??? Katlar katlar ManRepeller tarzında. Beklenmedik birşeyler eklesek, ne dersiniz?


Cheap Monday jeans/kot

I think these green jeans go along with the dress. My mother-in-law got the jeans and the dress for me :) Still need something to complete the look. Let's see.. Comiiiiiing, or runniiiiing or should I say jumpiiiiiing!!!

***

Bence en iyi yeşil kotum olacak yine altına.Bu arada elbiseyi de kotumu da babaannemiz aldı :) Ama ama hala eklemem gereken birşeyler var tamamlamak için. Bir bakalıııım.. Geliyoooooorrr veya koşuyoooooorrr yok yok ya da atlıyooooorrrr!!!

Calvin Klein shirt/gömlek

What do you think?? I think I like this color combination. Even though I like spring's pastel trend, I still get the urge to play with bright colors. Well, just bear with me I have one more to go. I need some jacket-like plastic :P 

If you are still there, now you can call me crazyyyyyy!!!

***

Ne düşünüyorsunuz?? Sanırım ben renk kombinasyonunu beğendim. İlkbahar pastel modasını sevsem de içimden renklerle oynamam için dürtüyorlar beni. Tamam uzatmayalım ama lütfen biraz daha dayanın. Son bir ekleme, üzerime cekete benzer bir muşamba arıyorum :P

Hala oradaysanız, şimdi bana deli diyebilirsiniiiiiiiizzzz!!!


H&M Raincoat

6 comments:

  1. What a lovely pallet and yes, to the tail!

    ReplyDelete
  2. çok çılgınsın :) keep going...

    ReplyDelete
  3. Hahaha cok eglendim, "bir sonraki fotoda ne cıkacak acaba" diye :)
    Ben de sevdim renklerii

    ReplyDelete
  4. tam delisin pelunum yaaa...ama bana bile coook geldi bukadar cılgınlık:):):) ben ilk halini gayet begendim :)AYCAN

    ReplyDelete
  5. Hala burda olmasam bile deli oldugunu düsünüyorum zaten :P

    ReplyDelete
  6. deluyum delusun delu deluyuz delusunuz deluler :D

    ReplyDelete